В Україні випустять монети з “кіборгами”

В Україні з’являться нові серії пам’ятних монет з недорогоцінних металів “за тематикою загальнодержавного значення”. На 2018 рік центробанк анонсував три спецвипуски монет із серії “Збройні Сили України”: “Захисникам Донецького аеропорту”, “День українського добровольця” і “100-річчя створення Українського військово-морського флоту”.

 

Першу монету — “Захисникам Донецького аеропорту”, запустять в грошовий обіг 30 січня. Вона отримає номінал 10 гривень. Монета стане масовою, заявлений тираж склав 1 мільйон примірників. Її реалізацією займуться нацбанківські підрозділи в регіонах, а також два держбанки — Ощадбанк та Укргазбанк, – повідомляє УНІАН.

 

Попередня стаття

За забруднений номер автівки тернопільський водій заплатить 40 тисяч гривень штрафу

Наступна стаття

До вшанування бою під Крутами тернопільські артилеристи написали композицію (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.