У час пік тернопільські пільговики платитимуть за проїзд, або чекатимуть на соцтранспорт (Відео)


У Тернополі триває процес реформування громадсько-пасажирського транспорту. Договорів з перевізниками Тернопільська міська рада не розірвала. Пільги на проїзд у маршрутках діятимуть без обмежень після 10-ї ранку.

Про це розповів під час брифінгу міський голова Сергій Надал.

– Ми отримали гарантійні листи перевізників Тернополя, у яких вони гарантують дотримання усіх умов договору, дотримання маршрутних таксі в належному стані, гарантують дотримання діючого законодавства при розрахунку за проїзд з використанням системи валідаторів.

Наразі, офіційні повідомлення про розірвання угод з перевізниками, які надсилали раніше, не відкликані. Тому, за словами мера міста, якщо порушуватимуться умови, вони припинять свою діяльність.

Також у результаті перемовин з перевізниками з 1 лютого в усіх маршрутних таксі не буде обмеження до 3-х пільговиків.

– У маршрутних таксі з 10 години ранку усі пільговики їдуть без обмежень. До десятої ранку їдуть на платній основі. З десятої години раку за наявності «картки тернополянина», – безкоштовно. Залишаються пільги для всіх учасників бойових дій при наявності посвідчення бойових дій, – розповів Сергій Надал.

В тролейбусах усі пільговики, як і раніше, із соціальною карткою їздитимуть безкоштовно. Учні, студенти в соціальних автобусах та тролейбусах за наявності «картки тернополянина» матимуть пільговий проїзд – 50 відсотків.

 

 

Попередня стаття

Поблизу Теребовлі перевернулася фура з товаром (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині за подвійне вбивство родичок військовослужбовцю загрожує довічне ув’язнення

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.