Водія «на бляхах», наздоганяючи якого перекинулося авто патрульних, знайшли (Відео)


 

Фото з сайту Ватра

В неділю три автомобілі патрульних наздоганяли іномарку, яка їхала на великій швидкості. У результаті переслідування один із автомобілів патрульних поблизу села Грабівці злетів у кювет та перевернувся.

 

Керівник Патрульної поліції Богдан Шевчук розповів, що на проспекті Злуки у Тернополі патрульні помітили автомобіль Аudi А6 голубого кольору. В автівки не був ввімкнений задній лівий габаритний ліхтар та покажчик повороту. Поліціянти подали звуковий сигнал, ввімкнули проблискові маячки, але водій не зупинявся, і почав прискорюватися. Переслідуючи правопорушника на під’їзді до села Грабовець, через неналежні погодні умови і сильний туман, службовий автомобіль з’їхав у кювет і перевернувся.

 

Усі матеріали складені на інспектора, який керував транспортним засобом. Йде службове розслідування, патрульний поліціант говорить, що він не перевищував швидкості, а з’їхав в кювет через погодні умови, – каже Богдан Шевчук.

 

У цьому автомобілі, за словами очільника Патрульної поліції, перебувало три інспектори. Травмованих не було. Після ДТП поліцейська, яка також перебувала в авто на задньому сидінні, отримали забій.

 

Поліцейське авто згодом евакуювали до Патрульної поліції міста. А водія авто на іноземній реєстрації, якого наздоганяли патрульні, знайшли незабаром.

Попередня стаття

На Тернопільщині екс-поліціанта та двох громадських активістів впіймали на хабарі (Фото)

Наступна стаття

На Шумщині військовослужбовець вбив тітку та її матір (Відео)

One Comment

    Avatar
  • Дебіли як при погоні не перевищити швидкість. Тобто ауді втікає на 120км/год а вони її доганяти стали на 59км/год

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.