У Кременці пенсіонерка прихистивши помічника, втратила заощадження

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Жителька Кременця звернулася до правоохоронців, коли з’ясувала що у неї вкрали 1 тисячу 200 гривень. 72-річна пенсіонерка повідомила, що підозрює у цьому знайомого.

 

Одного дня до неї завітав невідомий, який запропонував свою допомогу по господарству. Старенька, нічого не підозрюючи, погодилась. Чоловік почав часто навідуватись до пенсіонерки, аби допомогти. Жінка платила за виконану роботу, як грошима так і продуктами.

 

Одного разу зловмисник побачив сховок старенької та вирішив скористатись моментом. Коли жінка відволіклась, непомітно поцупив заощадження. Помітила кременчанка зникнення коштів лише через деякий час.

 

Причетність “помічника” потерпілої до крадіжки поліціанти довели. Викрадені кошти він витратив на власні потреби. Порушення законодавства чоловік здійснював й раніше, – кажуть правоохоронці.
Кримінальне провадження відкрили за ч.2 ст. 185 ККУ – крадіжка, за попередньою змовою групою осіб. Крадію загрожує арешт на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років, або позбавленням волі на той самий строк. Триває слідство. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

Незручні запитання в неформальній атмосфері. Патрульні пили каву разом з активістами (Відео)

Наступна стаття

Придбати “соціальне таксі” для людей з інвалідністю просять активісти Гусятинщини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.