Через пристрасть до оковитої син пограбував рідну матір

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

27-річного жителя села Криве Козівського району затримали правоохоронці за крадіжку. Чоловік пограбував рідну матір. Жінка повідомила у поліцію, адже іншого шляху зупинити сина не бачила. Чоловік через залежність від горілки повиносив з хати геть усе.

 

Рідні не раз просили  чоловіка схаменутися. У результаті отримували лише скандал та бійки, до того ж він трощив майно. Сусіди повідомили поліціантам, що в хаті матері зловмисника немає жодного вцілілого вікна, розбита брама.

 

Останньою краплею стало те, що непутящий син взявся вивозити з обійстя хліб. Мішки з пшеницею повантажив на віз і подався продавати. Ні прохання, ні материнські сльози не зупинили лиходія, навпаки, в пориві люті той побив маму.

 

Триває досудове розслідування. Кримінальне провадження відкрили за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу.

Попередня стаття

У Тернополі водій вантажівки порвав тролейбусну лінію

Наступна стаття

Замість Сейшел – бережанське озеро, – мешканці району про відпочинок Луценка (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.