На Бучаччині водій на швидкості збив пенсіонерку

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у селі Звенигород Бучацького району. Місцеву мешканку збив водій автомобіля Volkswagen Passat. 77-річна пенсіонерка йшла узбіччям, коли керманич, не обравши безпечної швидкості, наїхав на неї.

 

Жінка звернулася за допомогою у лікарню. Медики зафіксували у неї забої, рани обличчя, ушкодження колінного суглобу та закриту черепно-мозкову травму. Постраждалу госпіталізували у травматологічне відділення.

 

У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство відповідно до статті 286 частина 1 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Повідомляє Досьє102.

Попередня стаття

Леся Поліщук

Наступна стаття

В Івачівському ставі рибалка провалився під кригу і втопився (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.