У Тернополі водій вантажівки порвав тролейбусну лінію

Чотири адміністративні протоколи склали патрульні на водія вантажівки. Близько 5:00 години ранку керманич, їдучи однією із вулиць Тернополя, зачепив і порвав тролейбусну лінію. Повідомив правоохоронців свідок події. А також зазначив марку та номерний знак транспортного засобу порушника.

 

Патрульні розпочали пошуки винуватця ДТП. Автомобіль, який підпадав під орієнтування, вони виявили на вулиці 15 Квітня. При перевірці документів поліціанти виявили, що у керманича немає дозволу на участь в дорожньому русі.

 

На правопорушника патрульні склали адміністративні протоколи за пошкодження тролейбусної лінії, ДТП та залишення місця аварії. Також винесли постанову за порушення правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів. Повідомляє Патрульна поліція Тернополя.

Попередня стаття

Тернопіль стане центром кіновиробництва (Відео)

Наступна стаття

Через пристрасть до оковитої син пограбував рідну матір

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.