В Івачівському ставі рибалка провалився під кригу і втопився (Відео)


Сьогодні о 7:20 годині у селі Івачів Горішний Тернопільського району під кригу провалився та загинув рибалка. Повідомив про це правоохоронців свідок події.

 

Чоловік, віком орієнтовно 50-60 років, вийшов на кригу Івачівського ставу, зі спорядженням для зимової риболовлі. На відстані приблизно 50 метрів від берега крига під ним тріснула і він опинився у крижаній воді. Крики про допомогу почув інший рибалка, який в той час ще перебував на березі. Він одразу ж, зважаючи на небезпеку, повз в напрямку потопаючого та кинув йому рятувальну мотузку, однак вже було пізно – потерпілий зник під водою.

 

Використовуючи рятувальний човен, рятувальники допливли до місця, де стався нещасний випадок та дістали потерпілого з води. Ознак життя чоловік не подавав. До приїзду працівників швидкої допомоги рятувальники проводили реанімаційні заходи. На жаль, людину врятувати не вдалося. Медики констатували смерть. Повідомляє управління ДСНС України у Тернопільській області.

Попередня стаття

На Бучаччині водій на швидкості збив пенсіонерку

Наступна стаття

«Тепер судитимуть не Бандеру, тепер судитимуть «за Бандеру»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.