Екс-поліціанта та двох активістів, затриманих за хабар, залишили під вартою

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу підозрюваним у вимаганні хабара суд задовольнив. Їх утримуватимуть під вартою. За рішенням суду, адвокату – колишньому правоохоронцеві, обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі півмільйона гривень. Двом іншим підозрюваним – тримання під вартою.

 

Нагадаємо, працівники прокуратури Тернопільської області затримали адвоката – колишнього працівника поліції, який разом з двома громадськими активістами вимагав у тернопільського підприємця 71 тисячу 000 гривень.

 

За ці гроші вони обіцяли не перешкоджати у будівництві в обласному центрі об’єкта малої архітектурної форми (кіоска). У випадку ненадання коштів підприємцю погрожували знищенням особистого майна.

 

Правопорушникам інкримінують злочин за ч.2 ст.189 КК України – вимагання із погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами, пошкодження чи знищення майна потерпілого, або майна, що перебуває у його віданні чи під охороною, вчиненому за попередньою змовою групою осіб. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

Нетверезого іноземця затримали за кермом авто тернопільські патрульні

Наступна стаття

Відтепер через Тернопіль щодня курсує потяг на Одесу

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.