У Тернополі червоно-чорний прапор підніматимуть разом з державним

У Тернополі під час урочистих заходів поруч з Державним прапором України майорітиме червоно-чорний. Відповідне рішення прийняли на черговій сесії міськради реагуючи на ухвалений польським Сеймом закон про заборону пропаганди «бандерівської ідеології».

 

Попри ухвалення зазначеного закону, Польща, як і раніше, залишиться партнером Тернополя. Адже сім польських міст є нашими офіційними містами-побратимами, з якими місто розвиває дружні взаємини.

 

– Тернопіль завжди мав прекрасні партнерські відносини з польськими містами. Тісно співпрацюють між собою освітні, лікувальні, спортивні та культурні заклади наших міст. І саме завдяки спільним проектами ми показуємо дружбу між нашими країнами та містами.Переконаний, що жодне політичне рішення не може переписати героїчні сторінки нашої історії, – зазначив міський голова Сергій Надал.

Попередня стаття

Відтепер через Тернопіль щодня курсує потяг на Одесу

Наступна стаття

Щогодини в Україні реєструють 20 нових випадків захворювання на рак

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.