«Зарплата – на ліки», – бережанці про здорожчання медикаментів (Відео)


Нове подорожчання ліків буде у 2018-му році. Пов’язане із стрибками валюти. Ліки у цьому році можуть подорожчати в середньому на 20-25%.

За словами гендиректор КП «Фармація» Руслана Світлого, вже в лютому очікуємо підвищення вартості ліків на 3-5%, оскільки постачальники завозять нові партії товарів за вищим курсом валюти.

Варто зазначити, минулого року ліки в Україні подорожчали на 20%. Як ставляться жителі Бережан до планового подорожчання ліків, – опитування дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

Десяток класів тернопільських шкіл закриті на карантин через грип

Наступна стаття

У Тернополі патрульні затримали пішохода з наркотиками

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.