У Тернополі патрульні затримали пішохода з наркотиками

Фото з відкритих джерел

Пішохода, який порушує правила дорожнього руху помітили патрульні у Тернополі. На вулиці Злуки чоловік переходив проїжджу частину у непередбачуваному для цього місці. Аби запобігти нещасному випадку на дорозі, інспектори звернулися до правопорушника. Проте, чоловік лише пришвидшив рух.

 

Поліціантам це видалося підозрілим. Вони наздогнали пішохода. Встановили його особу і провели поверхневу перевірку. У чоловіка патрульні виявили таблетки, які ймовірно містять наркотичні речовини, кристалічний порошок, схожий на метамфітамін та речовина коричневого кольору, схожа на метадон.

 

Правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу. Виявилося, що затриманого неодноразово притягували до відповідальності за незаконний обіг наркотиків, крадіжки та грабежі. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

«Зарплата – на ліки», – бережанці про здорожчання медикаментів (Відео)

Наступна стаття

Жінка, яка голодувала під стінами тернопільського суду, поїхала додому

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.