Жінка, яка голодувала під стінами тернопільського суду, поїхала додому

Жінка, яка три дні голодувала під стінами Апеляційного суду Тернопільської області, поїхала додому.

Сьогодні, 5 лютого, у суді зачитала ухвалу щодо запобіжного заходу її чоловіка – Юрія Б. Рішення  залишили без задоволення апеляційної скарги. Тобто чоловіка залишили під вартою на час досудового розслідування до 11 березня 2018 року. Одночасно слідчий суддя визначив альтернативний захід у вигляді 500 000 грн. застави.

 

– Заслухавши доводи сторін, колегія суддів з’ясувала, що Юрій Б. обґрунтовано підозрюється у вчиненні тяжкого злочину, а саме у незаконному придбанні, зберіганні та збуті психотропних речовин, вчинених повторно, за попередньою змовою групою осіб, особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 309 КК України.

При цьому надані стороною обвинувачення докази, а саме показання свідка та висновок судової експертизи підтверджують, що підозрюваний незаконно придбав, зберігав і збув психотропну речовину, виготовлену за попередньою змовою іншими особами, відносно яких також здійснюється досудове розслідування у межах даного провадження

Підозрюваний не працює, перебуває на обліку у Тернопільському обласному наркологічному диспансері через розлад психіки і поведінки внаслідок вживання опіоїдів (синдром залежності), раніше неодноразово судимий, в тому числі за скоєння злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів, – повідомляє Прес-служба Апеляційного суду Тернопільської області.

 

 

У вихідні, 3,4 січня 2018 року, цивільна дружина підозрюваного Юрія Б. – Оксана М., не погоджуючись з судовими рішеннями, оголосила про голодування біля «Будинку правосуддя». У понеділок після проголошення повного тексту ухвали у режимі відеоконференції жінка голодування припинила. Повідомляє прес-служба суду.

Попередня стаття

У Тернополі патрульні затримали пішохода з наркотиками

Наступна стаття

На санчатах, прив’язаних до автівки, катаються у Кременці (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.