Анатолій Гриценко спілкуватиметься з тернополянами наживо

У середу, 7 лютого, Тернопільщину відвідає лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко. У рамках приїзду – зустрічі з тернополянами, прес-конференція та ефіри на місцевих телеканалах.

 

Розмову політика з журналістами «Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» транслюватиме наживо. Залишити попередньо запитання до Анатолія Гриценка можна на сторінці телеканалу в Facebook та у коментарях під матеріалом. Глядачі матимуть можливість запитати також і під час трансляції прес-конференції. Для цього потрібно додавати коментарі під постом «прямий ефір».

 

Он-лайн трансляцію події дивіться на сайті “Першого інтернет-телебачення “МедіаТОР” mediator.te.ua та на сторінці Facebook. Початок трансляції – о 10.00.

Попередня стаття

На Теребовлянщині у ДТП перекинувся мікроавтобус

Наступна стаття

За вбивство товариша жителю Березовиці загрожує 10 років ув’язнення

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.