За вбивство товариша жителю Березовиці загрожує 10 років ув’язнення

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Жителя смт. Велика Березовиця судитимуть за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Подія трапилася 30 січня 2017 року. До травмпункту бригада швидкої привезла 46-річного потерпілого. У чоловіка лікарі зафіксували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні переломи кісток лицевого черепа, забої обличчя та нижніх кінцівок. Окрім того, він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Черговий лікар повідомив у поліцію.

 

Як з’ясували правоохоронці, травми потерпілий отримав після суперечки з 31-річним товаришем. Вони обоє розпивали спиртні напої. Згодом розпочали суперечку. Односельчанин схопив пляшку і вдарив знайомого в обличчя, а після того ще кілька разів наніс удари в область голови. Побачивши, що знайомий стікає кров’ю, він викликав швидку.

 

Медики добу намагалися врятувати чоловіка, але він помер. Причина – численні крововиливи від ударів, завданих затриманим.

 

Спочатку правоохоронці злочин кваліфікували відповідно до статті 122 частина 1 ККУ. Проте після смерті потерпілого кваліфікацію змінили. Санкція статті 121 частини 2 ККУ передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років. Вирішується питання про оголошення підозри та про обрання міри запобіжного заходу – це або підписка про невиїзд, або тримання під вартою. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Попередня стаття

Анатолій Гриценко спілкуватиметься з тернополянами наживо

Наступна стаття

Тернопільський бард просить “не стріляти у Володимира” (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.