Чемпіон світу з фрі-файту, який раптово помер, ніколи не жалівся на проблеми з серцем (Відео)


Відомий український боєць змішаного стилю, двічі чемпіон світу з фрі-файту Ігор Слюсарчук раптово помер 6 лютого у Львові. У Тернополі залишилися 3-річний син Роман та дружина Олеся.

У спортивному клубі, де тренувався Ігор, показують його пояси. Двічі Чемпіон світу з фрі-файту,  єдиний заслужений майстер спорту. Минулого року він в останнє виступав на  чемпіонату дивізіону Еліта й здобув «Кубок Буковеля».

Один з тренерів Валерій Чоботар каже, що Ігор був успішним спортсменом завдяки своїй впертості, наполегливості, терпінню і страшенній мотивації.

– Ігор був дуже сильний, ніколи ні на що не скаржився і, мабуть, на жаль, саме тому так сталося. Якщо відмовило серце, він відчував якусь біль, але просто не зважав, – каже Валерій Чоботар.

В останні роки, розповідає друг Олександр Долішній, Ігор працював тренером в Львові і приїжджав до Тернополя. Тут займався спортом, часто брав з собою сина Романа. Помер боєць в орендованій квартирі в Львові. Сьогодні привезли його тіло. Поховають завтра на Лучаківському кладовищі.

Друзі в підтримку дружини, сина та рідних збирають допомогу. Кошти можна перераховувати на рахунок Слюсарчук Олесі: 5168 7572 9641 7969.

 

Фото зі сторінки Ігоря Слюсарчука в соцмережі

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині пильна сусідка врятувала квартиру від грабіжників

Наступна стаття

У Тернополі на вихідні прогнозують до 16 градусів морозу

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.