На Тернопільщині пильна сусідка врятувала квартиру від грабіжників

Пограбування квартири трапилося на вулиці Золотогірська у Кутківцях поблизу Тернополя. Повідомила у поліцію сусідка. Жінка почула через стінку у квартирі знайомих сторонні звуки. Хоча знала, що власники в цей час перебувають на роботі. Відтак, свідок зателефонувала господині квартири, яка їй це підтвердила.
Квартира сусідки і потерпілої знаходилися поруч на четвертому поверсі. Тому свідок після того, як викликала правоохоронців, закрила на ключ двері спільного коридору, заблокувавши сторонню особу всередині. Сама жінка також покинула житло.

 

На місце виклику одразу виїхала слідчо-оперативна група, бійці корду, патрульної поліції. Неподалік об’єкту знаходилися і працівники поліції охорони. Саме вони прибули за вказаною адресою першими.
Загальні двері правоохоронцям довелося виламати. Зайшовши до житла, сторонніх осіб вони не побачили, але всюди валялися розкидані речі. Оскільки підозрюваний втекти не мав як, силовики почали обшукувати житло. Сторонню особу знайшли на добудованому горищі. Чоловік там заховався між старими речами. Його затримали.

 

Правоохоронці з’ясували, що крадій – 29-річний житель Івано-Франківської області. Чоловік неодноразово судимий за майнові злочини. Минулого року він звільнився з місць позбавлення волі.
Зараз вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу та оголошення підозри. Окрім цього оперативники перевіряють даного чоловіка на причетність до інших злочинів. Триває слідство. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Попередня стаття

Млинці по-тернопільськи допоможуть схуднути (Відео)

Наступна стаття

Чемпіон світу з фрі-файту, який раптово помер, ніколи не жалівся на проблеми з серцем (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.