На тернопільському ринку жінка торгувала краденими елітними парфумами

Крадіжка дорогих парфумів трапилася в одному із магазинів Тернополя. Нестачу товару працівники помітили під час ревізії. Приміщення, де знаходився товар, було оснащене відеокамерою. Переглянувши з неї запис, вони побачили на ньому зловмисницю.

 

Невідома жінка, проходячи між стелажами парфумерії, заховала до сумки духи марки “Versace Bright Crystal”, ємністю 90 мл. Вартість товару -майже півтори тисячі гривень.

 

Підозрювану у крадіжці піймали через кілька днів після злочину. Схожу на неї жінку помітив на ринку один із працівників торгового закладу. Вона продавала різноманітну косметику. Чоловік підійшов і запитав, чи має вона в наявності парфуми “Versace Bright Crystal”. Продавець дістала з-під прилавку духи. Після цього тернополянин викликав працівників поліції.

 

Жінка у крадіжці правоохоронцям зізналася. Кримінальне провадження відкрили за статтею 185 частина 1 ККУ – крадіжка. Триває слідство. Повідомляє Досьє102.

Попередня стаття

Унікальну виставку, присв’ячену кременецькому поету, представили у Польщі (Відео)

Наступна стаття

Млинці по-тернопільськи допоможуть схуднути (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.