Візит на Тернопільщину Анатолія Гриценка (НАЖИВО)

З робочим візитом на Тернопільщину завітав лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

 

Політик обговорить важливі для України питання. Заплановано семінар з партійним активом та депутатами місцевих рад від партії «Громадянська позиція» в Тернопільській області та прес-конференцію. До розмови долучиться голова Тернопільського обласного осередку партії Петро Ландяк.

 

Прес-конференцію політика «Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» транслює НАЖИВО. Залишити запитання до Анатолія Гриценка можна на сторінці телеканалу в Facebook та у коментарях під матеріалом.

Попередня стаття

ЗНО-2018: реєстрація стартувала і триватиме до 19 березня

Наступна стаття

Переходити у відкриту фазу конфлікту з іншими державами – не варто. Анатолій Гриценко з візитом на Тернопільщину (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.