Рятуючи сина, тернополянка втратила власні заощадження

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Невідомий чоловік зателефонував 82-річній тернополянці близько 17:00 години вечора. Представившись правоохоронцем, повідомив жінці, що її син знаходиться у поліції. Пенсіонерка  псевдополіцейському у тому, що її син скоїв злочин, повірила. Опісля чоловік додав, що залагодити справу можливо. Для цього жінці потрібно заплатити певну суму грошей.

Вдома тернополянка зберігала одну тисячу гривень і 400 доларів США. Шахрай на цю суму погодився. Через деякий час до помешкання пенсіонерки навідався невідомий. Йому вона й віддала всі гроші.

 

Про випадок потерпіла розповіла сусідці. Вона ж і порадила звернутися у поліцію. За фактом злочину відкрили кримінальне провадження. Повідомляє Досьє102.

Попередня стаття

Відтепер посвідчення водія тернополяни отримуватимуть по-новому

Наступна стаття

Армія повинна бути забезпечена сучасною технікою, а військові – гідними виплатами, – Анатолій Гриценко (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.