Всі школи Тернополя закриють, щоб уникнути епідемії грипу

З 10 до 17 лютого у всіх загальноосвітніх школах Тернополя, спортивних, мистецьких школах та інших закладах позашкільної освіти призупинять навчання. Таке рішення прийняли сьогодні на комісії з надзвичайних ситуацій.

 

–  Сьогодні призупинено навчання в 5-ти школах і 44-х класах різних шкіл. У закритих школах від 20 до 35 % відсотків хворих учнів. Щодня кількість хворих школярів на грип та ГРВІ різко збільшується, але епідпорогу ще немає. На комісії прийняли рішення випередити карантин, як і минулого року, – розповіла начальник управління освіти й науки Тернопільської міськради Ольга Похиляк.

 

З 12 лютого, за словами Ольги Похиляк, призупинять навчання у всіх загальноосвітніх навчальних закладах. Від сьогодні карантин у школах №4 і №5, №15 і № 18, а також у початковій економічній школі.

 

У кінці тижня знову збиратиметься комісія. Згідно з новими показниками вирішать чи відновлювати навчання.

 

У дошкільних навчальних закладах навчання триватиме. Проте щоранку проводитимуться огляди дітей медичними працівниками.

Попередня стаття

Тернопільський спортсмен здобув бронзу на Чемпіонаті України з боротьби самбо

Наступна стаття

Тернополяни в період “коридору затемнення” змін не відчувають (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.