Через негоду тернопільських водіїв просять пересісти у громадський транспорт (Відео)


Тернопіль засипає снігом. Негода ускладнила рух транспорту по всьому місту. На просп. Бандери, вул. Руській, Тарнавського, Збаразькій, Крушельницької, дамбі Ставу утворилися затори. Комунальники кажуть, Найнебезпечніші ділянки – спуски і підйоми.

– У Тернополі впродовж сьогоднішнього дня оголошено зелений рівень оповіщення. Він не передбачає мигаючий режим світлофорів, але водіям слід бути максимально уважними на дорогах. Прохання до тернополян утриматися від поїздок власним авто, не заважати роботі снігоприбиральної техніки та нагадуємо про заборону залишати свій автотранспорт обабіч проїзних ділянок на головних дорогах міста, – наголошують комунальники.

 

Також у посиленому режимі працює поліція.

– Через негоду найчастіше затори стаються на спусках і підйомах. Патрульні посилено соідкують за такими ділянками. Спільно з іншими службами можуть надати допомогу – відбуксирувати, забезпечити проїзд швидкої допомоги тощо, – розповідає начальник відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції Тернополя Андрій Петрук.

Попередня стаття

На Тернопільщині судитимуть неповнолітніх, які знущалися над малолітньою дитиною

Наступна стаття

Допомоги у лікуванні онкології потребує подружжя волонтерів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.