На Тернопільщині судитимуть неповнолітніх, які знущалися над малолітньою дитиною

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Затриманих за хуліганство та незаконне позбавлення волі малолітнього – судитимуть. Неповнолітні знущались з потерпілого і фіксували це на телефон. Кримінальне провадження відкрите за ч.2, ч. 4 ст. 296 та ч. 2 ст. 146 КК України Заліщицький відділ Чортківської місцевої прокуратури вже направив до суду.

 

Слідчі встановили, що 5 листопада 2017 року п’ятеро осіб, троє з яких неповнолітні та один малолітній, перебували на вулиці одного із сіл Заліщицького району. Вони схопили малолітнього потерпілого та одягли хлопцеві на голову два поліетиленових кульки. Опісля обмотали його тіло скотчем.

 

Незважаючи на плач та крики дитини, обвинувачені помістили хлопця в багажне відділення автомобіля на литовській реєстрації і відвезли потерпілого на закинуту територію тракторної бригади. Там обвинувачені побили потерпілого та погрожували фізичною розправою. Згодом направили на малолітнього предмет, схожий на пістолет та декілька разів натиснули на спусковий гачок. Після чого припинили свої злочинні дії, перед тим записавши їх на камеру мобільного телефону. Розслідування завершено. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області. 

Попередня стаття

На Бандери маршрутка врізалася в огорожу й застрягла в снігу (Фото)

Наступна стаття

Через негоду тернопільських водіїв просять пересісти у громадський транспорт (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.