Тернополяни в період “коридору затемнення” змін не відчувають (Відео)


З 31 січня по 15 лютого 2018 року можемо спостерігати явище, яке астрологи називають «коридор затемнень».

 

Почалося воно місячним затемненням під час повного місяця в знаку Лева і завершиться частковим сонячним затемненням 15 лютого у Водолії. Нинішній коридор затемнень, за словами астрологів, може вплинути на наступні 18 років життя.

 

Це будуть складні і емоційно напружені два тижні. Найголовніша порада астрологів: не приймати в цей час жодних доленосних рішень. Також радять не поспішати рвати старі зв’язки: міняти роботу або розлучатися. Адже зруйнувати все у цей період особливо легко. При цьому, за словами астрологів, коридор затемнень дає нам шанс на зміни, про які ми давно мріяли.

 

Чи відчувають тернополяни вплив сонячного та місячного затемнення у цей період, як себе почувають, – опитування дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

Всі школи Тернополя закриють, щоб уникнути епідемії грипу

Наступна стаття

У Шумському районі водій збив пішохода. Потерпілий – у реанімації

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.