У ДТП на Гусятинщині семеро травмованих, троє із них – діти

Семеро людей потрапили до лікарні у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Серед травмованих – троє дітей. На автодорозі Гримайлів-Яблунів, між селищем Гримайлів та селом Оленівка Гусятинського району, не розминулися два автомобілі.

 

За попередньою інформацією, водій автомобіля марки Chevrolet Aveo не впоралася з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху і зіткнулася з автомобілем Peugeot Expert.

 

У медичні заклади Тернополя бригада швидкої госпіталізувала потерпілих з двох автівок. Серед травмованих троє сестричок – 14 років, 6 і 2 років. У дівчаток лікарі зафіксували забої, а в найменшої – ще й закритий перелом стегнової кістки зі зміщенням. Вони перебували в салоні автомобіля марки Peugeot Expert.

 

З забоями колінного суглобу та плеча звернулася до медиків мама дітей, а у бабусі дітей лікарі констатували перелом плечової кістки. Потрапили до лікарні і водій та пасажир з іншого автомобіля.

 

Подію внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ. Триває слідство. повідомляє Досьє102. 

Попередня стаття

Понад півсотні маленьких тернополян госпіталізували через грип (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині легківка зіштовхнулася з потягом

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.