Аварію на залізничному переїзді у Глибочку спричинив п’яний водій

12 лютого близько 21:00  на залізничному переїзді у селі Великий Глибочок потяг №134 сполучення Івано-Франківськ-Миколаїв врізався в легковий автомобіль. Загиблих немає, лише механічні пошкодження транспорту.

 

Поліціанти з’ясували, що близько 20:00 на лінію “102″ зателефонували невідомі і повідомили, що на автозаправці в селі Біла водій Daewoo Lanosа ймовірно п’яний. Коли на місце виклику виїхала патрульна служба, то ні автомобіля, ні порушника уже не було. Проте за годину в чергову частину надійшло уже повідомлення про аварію на залізничній колії.

 

Кермувальник Daewoo Lanosа стверджує, що коли він під’їхав до переїзду, то шлагбаум був піднятий, а сигнальні вогні не працювали. Тому він продовжив рух. Проте в якийсь момент у транспорті зламалася ходова частина, його занесло і авто заглохло на самому переїзді. В цей час наближався пасажирський потяг. Уникнути аварії не було можливостей тому водій і його дружина вискочили з транспорту. Хоча потяг почав гальмувати, проте зупинитися не встиг і протягнув Daewoo Lanos близько 70 метрів. Рух потягів на колії протягом кількох годин був призупинений.

 

За попередньою інформацією, водій автомобіля Daewoo Lanos на момент аварії перебував у стані алкогольного сп’яніння. У його крові виявили 1,2 проміле алкоголю. Працівники поліції перевіряють слова водія, а також опитали свідків.

 

Кермувальник відповідатиме перед законом за двома статтями кодексу України про адміністративні правопорушення: 130 – керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння та 124 – порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна. Триває слідство. Повідомляє Досьє102. 

Попередня стаття

На Теребовлянщині горів житловий будинок

Наступна стаття

Оригінальна валентинка – швидко й красиво від тернополянки Лілі Вовк (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.