Безкоштовно лише «з карткою». Скоро пенсійні не діятимуть і в тролейбусах (Відео)


Безкоштовно лише з «карткою». З березня посвідчення у тролейбусах Тернополя не діятимуть. У кондукторів, за словами начальника управління транспорту, комунікацій і зв’язку Ігоря Мединського, вилучать службові електронні пільгові квитки. Тому всі пільгові категорії зможуть їздити безкоштовно лише з «Карткою тернополянина».

 

– З першого березня перехідний період завершено. Пільговики їздитимуть лише за персоніфікованим електронним пільговим квитком. Якщо пасажири-пільговики не мають жодного електронного квитка, то готівковий проїзд в електротранспорті навіть при наявності посвідчення коштуватиме 4 гривні в тролейбусах і 5 гривень в автобусах, – розповів Ігор Мединський.

 

Для того, щоб надалі безкоштовно користуватися громадським транспортом, пільговикам потрібно оформити «Картку тернополянина». Або купляти електронний квиток, поповнити його, і їздити на гривню дешевше: 3 гривні в тролейбусах і 4 – в маршрутних таксі.

 

Не всі пенсіонери задоволені таким рішенням Тернопільської міської ради.

– Я пенсію заробив, я платив у пенсійний фонд. З якої то такої причини я маю ще платити і для кого? Нехай Надал скаже скільки йде в міський бюджет з тих маршруток, з тих парковок які він має, – каже пенсіонер Степан.

 

Пенсіонерка Ярослава «Картку тернополянина» виготовила завчасно. Тепер, каже може їздити і тролейбусами і маршрутками. Пенсіонери вже не принижуються, бо доводилося постійно питати водіїв: «можна, можна?».

 

Нагадаємо, з лютого безкоштовним проїздом у маршрутках користуються ті пільгові категорії, які мають «Картку тернополянина», а також учасники бойових дій.

 

 

Попередня стаття

На Теребовлянщині зять побив тестя до втрати свідомості

Наступна стаття

14 лютого – День всіх закоханих

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.