Сьогодні тернополяни активно пишуть заяви на одруження (Відео)


Сьогодні до тернопільського РАЦСу поспішають закохані. Наміри поєднати серця, закріплюють офіційно у День Валентина. Кажуть, святий ніби підштовхує: нині час переходити від стану «зустрічей» до серйознішого етапу в житті.

 

Відділ реєстрації шлюбів лише приймає заяви. Молодят тут немає, усі одруження в більш урочистих місцях на виїздах. Хоча зазначають, у день Валентина реалізовують акцію Мін’юсту «Кохання поза часом. Тож усі пари можуть подати заяви, чи зареєструвати шлюб до опівночі.

 

– За статистикою РАЦСу людей, які у цей день хочуть одружитися, і справді, багато, – розповідає керівник відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Тернопільській області Людмила Гурська. Наприклад, у 2014 році зареєстрували 25 молодят, у 2015 – 31 пара, у 2016 – жодної не було, оскільки, це була неділя та у 2017 році тільки 4 заяви. Сьогодні у 2018 ми зареєструємо шлюб 10-ти пар і стільки ж заяв на одруження.

 

Попередня стаття

20 кілометрів пішки заради побачення, – щасливі історії кохання працівників “МРІЇ” (Відео)

Наступна стаття

Вкрадені браму та огорожу чортківчани вирішили здати на металобрухт

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.