У Кременці водій у натовпі спостерігав за потерпілим, якого збив

Дорожньо-транспортна пригода трапилася на вулиці Дубенська у Кременці. Водій автомобіля марки Subaru Tribeca збив пішохода. 38-річний кременчанин йшов узбіччям дороги. Керманич з місця пригоди втік.

 

Потерпілого бригада швидкої допомоги госпіталізувала до реанімаційного відділення Кременецької лікарні. У чоловіка медики зафіксували забій головного мозку, перелом кісток обох гомілок. Чоловік перебував у стані травматичного шоку.

 

Затримали водія патрульні вже за півгодини після аварії. Ним виявився 23-річний житель Кременця. Керманич повідомив, що спочатку втік. Проте, від’їхавши на деяку відстань, зупинився та повернувся туди, де скоїв наїзд. До поліції не йшов, а стояв у натовпі та спостерігав, як працюють правоохоронці. Після того, як правоохоронці встановили особу кермувальника, вирішив зізнатися у злочині.

 

У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ. Триває слідство. Повідомляє Досьє102.

Попередня стаття

Пожертвував футболом заради побачення, – щасливі історії кохання працівників “МРІЇ” (Відео)

Наступна стаття

За добу у Тернополі постраждали три власники автівок

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.