Вкрадені браму та огорожу чортківчани вирішили здати на металобрухт

Два жителі Чорткова відповідатимуть за крадіжу. У пошуках легкого заробітку чоловіки спокусилися на чуже майно.

 

Один з підозрюваних зайшов до чужого гаража. Двері в приміщення були відкриті, оскільки господар на деякий час вийшов і не зачинив їх. Побачивши металеві двері, зловмисник їх вкрав. Вартість втраченого потерпілий оцінив у 500 гривень. Інший зловмисник спокусився на огорожу з сусідського маєтку. Прихопив крадій також прихопив 80 відрізків арматури.

 

Накрадене зловмисники чоловіки спробували здати до пункту прийому металобрухту, проте їм завадили поліцейські.

 

Щодо раніше судимого 32-річного чортківчанина триває досудове розслідування за частиною 1 статті 185 ККУ, а 28-річному жителю райцентру інкримінують крадіжку з проникненням – частина 3 статті 185 ККУ. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Попередня стаття

Сьогодні тернополяни активно пишуть заяви на одруження (Відео)

Наступна стаття

Тернопільська ветеринарка оперує собак з 5-місячною донечкою на руках (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.