У пожежі в Тернопільській дитячій лікарні постраждав медпрацівник (Відео)

Пожежа трапилася 14 лютого близько 18:00 години. Загоряння виникло в підвальному приміщені одного із корпусів Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні. Горіли матеріали в архівному приміщенні. Орієнтовна площа пожежі 30 метрів квадратних.

 

В наслідок значного задимлення приміщень існувала загроза отруєння продуктами горіння пацієнтів та працівників лікарні. Тому людей з будівлі одразу евакуювали. Із 18 врятованих за допомогою спецзасобів людей, 17 – це діти дітей та 1 медичний працівник, яка постраждала внаслідок пожежі. На свіже повітря вивели 31 дитину та 60 дорослих. Крім цього до прибуття пожежників, персонал лікарні організував евакуацію в не задимлені приміщення 107 дітей.

 

 

Полум’я рятувальники погасили за годину. Внаслідок пожежі травмувалася -67 річна працівниця архіву. Жінку з опіками пальців та ознаками отруєння чадним газом медики госпіталізували.

Причини та матеріальні збитки – встановлюють. Повідомляє управління ДСНС України у Тернопільській області. 

Попередня стаття

В Озерній перекрили дорогу через вантажівки (Відео)

Наступна стаття

З Бережан до Тернополя пасажири їздять на нерозмитненому автобусі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.