У Тернополі пропонують роботу собачої няні за 250 доларів США

Фото Оксанки Оскар

Незвичайне оголошення про пошук працівника подала на одному із сайтів у соцмережі Окснка Оскар. Дівчина шукає няню – для собаки. Щомісячна заробітна плата за догляд чотирилапого улюбленця – більш як 6 тисяч 500 гривень.

– Для порядної та доброї собаки Жужі потрібен порядний та добрий доглядальник на час відсутності господарів. Робота щоденна,з 9.00-16.00.
В обов’язки входить двохразовий вигул Жужі, харчування та щоденний душ,проводження з нею часу. Також в відповідні години Жужа приймає ліки і відвідує ветлікаря. Оплата що місяця в розмірі 250 $.
На час відрядження господарів можливе проживання з Жужою за відповідну доплату.
Тільки для тернополян. Будь-ласка прохання людей не з Тернополя та не серйозних і безвідповідальних не турбувати. Більше в пп, – написала Оксанка Оскар у соцмережі.

Фото Оксанки Оскар
Попередня стаття

З Бережан до Тернополя пасажири їздять на нерозмитненому автобусі

Наступна стаття

Чоловіка з наркотиками затримали патрульні у Тернополі

3 Comments

    Avatar
  • Я из Тернополя пенсионерка люблю собачек у меня была собачка но старенькая у же умерла как с Вами пообщятся меня зовут Галина Васильевна.

  • Avatar
  • Як з вами зв’язатися, вакансія ще актуальна?

  • Avatar
  • Як з вами звязатися в мене були собачки я їх доглядала я вашу собачку догляну як свою мій номер телефона 0683638662

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.