Учасник Олімпіади-2018 Андрій Мандзій з Кременця заявив, що сани майструє вдома сам

Скандал у спорті розгорівся через коментар учасника Олімпійських ігор, українського спортсмена-саночника з Кременця Андрія Мандзія. В інтерв’ю Sport.ua  спортсмен повідомив, що сани для змагань виготовляє сам.

Чому корейці сильніші в скелетоні і бобслеї? Ці види, на мою думку, менш технічні, аніж наш. Міжнародна федерація бобслею і скелетону побудувала свою політику таким чином, що там більше залежить від спортсмена, точніше від того, який в нього розгін. У нас, повторюся, вирішальну роль відіграють сани. І якщо, для збірної Німеччини їх виготовляє BMW, австрійська команда співпрацює з Mercedes, то я сам собі сани роблю у гаражі.” 

 

У свою чергу міністр спорту України Ігор Жданов заявив, що спортсмен обманює, і опублікував звіти з шаленими цифрами, начебто витраченими на закупівлю спорядження. Він заявив, що саночникам спорядження закупили на майже мільйон гривень.

 

Андрій Мандзій відреагував на опубліковані міністром спорту України Ігорем Ждановим звіти щодо фінансування Олімпіади-2018 та навіть опублікував фото, зроблене у процесі виготовлення саней власноруч.

“Це не міф, сани роблю вдома в гаражі, як видно на фото, на них і стартував на Олімпійських іграх. Від Федерації отримав полози – 1200 євро, кронштейни – 290 євро, 2 пари гумок по 30 євро – 60 євро”, – розповів Андрій Мандзій.

 

Опісля коментаря Андрій Мандзія, міністр спорту України Ігор Жданов і його радник Павло Булгак пообіцяли розібратися у всьому і притягнути винних до відповідальності, – повідомляє Сегодня.

Попередня стаття

Вакцин від дифтерії у Тернополі – достатньо

Наступна стаття

Через нічний снігопад на Тернопільщині у кюветі опинились легківка та «швидка»(Відео)

One Comment

    Avatar
  • Коментувати нічого. Оце така правда.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.