У Тернополі судитимуть водія, винного у смерті людини та травмуванні патрульних

За порушення правил дорожнього руху із смертельними наслідками перед судом відповідатиме житель Лановеччини.  Чоловік, керуючи автомобілем Mercedes-benz Sprinter, не помітив автівок на місці оформлення ДТП і протаранив їх. Транспортні засоби на той час стояли на дорозі із увімкненими аварійною світловою сигналізацією, габаритними вогнями, ближнім світлом фар та регулювальника.

 

Слідчі встановили, виїхавши на дорогу, керманич  не перевірив технічного стану транспорту та не поміняв колеса відповідно до сезону. Окрім цього, в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості водій не обрав безпечної швидкості руху.

 

Нагадаємо, 25 грудня о 23:37 під колесами автомобіля MAN на автодорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече загинув чоловік. Свідками даної автопригоди були кермувальник та пасажири з Renault Trafic. На оформлення автопригоди виїхали патрульні. Під час огляду місця події близько 00:30 трапилася ще одна автопригода. Чоловік, керуючи автомобілем Mercedes-benz Sprinter, спричинив чергову ДТП, в якій одна людина загинула, а двоє отримали травми.

 

Бус знаходився на автодорозі перед автомобілем MAN. Саме в ньому перебував один з працівників поліції і опитував свідків. Слідча оглядала місце ДТП поруч.

 

Renault від удару за інерцією почав рухатися вперед, збив поліцейську і врізався у MAN. Після цього Mercedes-benz Sprinter зачепив службове авто марки ВАЗ-2107. В результаті аварії постраждали пасажири буса. Удар Sprinter став смертельним для 29-річного чоловіка, який сидів у салоні. Ще трьох потерпілих, серед яких неповнолітня дівчинка, доправили до лікарні з забоями та переломами. Постраждали і правоохоронці. Слідчу бригада швидкої доправила в реанімаційне відділення.

 

Водія автомобіля Mercedes-benz Sprinter правоохоронці затримали. Спочатку йому обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Проте 28 грудня цей запобіжний захід змінили на тримання під вартою без визначення розміру застави.

 

Затриманий визнав свою вину. Покарання, яке очікує на водія, визначить суд. Повідомляє Досьє102.

 

Попередня стаття

У Тернополі водій не ввімкнув покажчик повороту і “спалився” на наркотиках

Наступна стаття

Кременецька багатоповерхівка потопає в нечистотах

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.