У Тернополі водій не ввімкнув покажчик повороту і “спалився” на наркотиках

Водія у стані наркотичного сп’яніння затримали патрульні у Тернополі. На вулиці Протасевича інспектори зупинили Daewoo Lanos, водій якого не увімкнув покажчик повороту.

 

Перевіряючи документи, патрульні помітили, що у кермувальника зіниці не реагують на світло, руки тремтять, а поведінка не відповідає обстановці. Ці ознаки вказували, що він ймовірно у стані наркотичного сп’яніння. Патрульні запропонували водієві пройти огляд. Результат виявився позитивним.

 

На водія поліціанти винесли постанову за ч. 2 ст. 122 КУпАП – порушення ПДР та склали вдруге адміністративний протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП – керування у стані сп’яніння. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

Попередня стаття

Для ремонту єдиної в Україні санної траси, що у Кременці, потрібно 10 мільйонів гривень (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі судитимуть водія, винного у смерті людини та травмуванні патрульних

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.