З понеділка у тернопільських школярів закінчаться лютневі “канікули” (Відео)


Карантину більше не буде. З понеділка в усіх школах Тернополя відновлять навчання.

Про це повідомила начальник управління освіти і науки Тернопільської міськради Ольга Похиляк.

 

– Сьогодні ще 30 % до епідпорогу захворювання на грип та ГРВІ. Тому з понеділка, 19 лютого, ми відновлюємо навчання в усіх навчальних закладах Тернополя.

 

Гуртки, секції та недільні школи для дітей теж працюватимуть. У дошкільних навчальних закладах навчання триватиме у звичному режимі. Щоранку медичні працівники проводять огляди діток.

 

Щодо відпрацювань програми в школах, то здійснюватиметься вона шляхом ущільнення. У кожній школі, каже Ольга Похиляк, відбудуться педагогічні наради щодо цього питання. По суботах навчання не буде.

 

Школярі розповідають, що вдома гралися, каталися на санках і вже трішки скучили за школою. Батько пояснює, карантин потрібно було вводити раніше, коли дійсно хворіли. На карантині дітям довелося сидіти вдома здоровими.

 

Нагадаємо, на вимушених канікулах тернопільські школярі з 8 лютого. Тоді комісія з надзвичайних ситуацій прийняла рішення оголосити карантин на тиждень.

 

 

Попередня стаття

Тернополяни вірять в зміни, але Китайський Новий рік не святкують (Відео)

Наступна стаття

Завтра у громадському транспорті тестуватимуть безготівкову оплату

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.