Тернополяни просять пробачення у рідних і сусідів (Відео)


Остання неділя Масляної в 2018 році припадає на 18 лютого. І саме цей день особливо важливий для християн, адже називається він Прощена неділя. У цей день прийнято просити вибачення у рідних і близьких, друзів і знайомих. При цьому вибачатись треба щиро, щиросердно. Та й прощати також треба від щирого серця, без умов і обмежень.

 

Щоб попросити вибачення, досить сказати: «Пробач мене», а у відповідь почути: «Бог простить – і я прощаю!». Перераховувати всі гріхи не треба. Але каятися в них вкрай важливо. Наші предки знали, що ні в якому разі не можна відмовляти в прощенні людині. Це було великим гріхом.

 

Вже завтра розпочнеться Великий піст, який триватиме 40 днів до Воскресіння Христового. Святкуватимуть християни Великодень 8 квітня.

Чи просять тернополяни сьогодні пробачення, – опитування дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

Крадій заліз у підвал тернопільської багатоповерхівки, щоб викрасти візочок

Наступна стаття

Після тривалої хвороби померла 31-річна журналістка родом з Тернополя

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.