Головне не їсти один одного, – тернополяни про піст (Відео)


Сьогодні,  19 лютого, у православних та греко-католиків розпочався Великий піст. Він триватиме сім тижнів до Великодня.

 

Протягом усього посту слід відмовитися від м’яса та риби, яєць, молока та молочних продуктів, солодощів та алкоголю. Харчування має бути різноманітним, але простим. Традиційно в основі раціону – овочі і фрукти, а також каші. Варто врахувати, що всі каші повинні бути приготовлені на воді, без додавання олії.

 

Науковці та лікарі одноголосно підтримують користь посту для здоров’я. Оскільки Великий піст припадає на початок весни. Таке голодування готує організм до зміни пори року, очищує його від шлаків  та допомагає кращому засвоєнню вітамінів.

 

Чи будуть тернополяни постити, – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

Тернопільський Сірий демонстрував дотепність під час Нацвідбору на Євробачення (Відео)

Наступна стаття

Пару лебедів застрелили на Тернопільщині

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.