Понад годину тернопільським тролейбусом п’яний дідусь катав онука

Маленька дитина без батьків та з п’яним дідусем возилися у тернопільському тролейбусі. Благання хлопчика піти додому почула кондуктор. Жінка й повідомила патрульних.

«Вони вже так третє коло їздять. Дід напився, а дитина проситься додому», – поскаржилася поліціантам кондуктор тролейбуса, – та вказала на крісло, де сидів чоловік з 5-річним хлопчиком. Підійшовши до них, патрульні почали розпитувати чоловіка про батьків дитини. У відповідь він почав кричати, лаятися і розмахувати руками. На зауваження інспекторів не зважав.

Називати дані батьків хлопчика дідусь не захотів. Але, зрозумівши, що онука з ним патрульні не залишать, повідомив телефон матері, – кажуть патрульні. Дитину і чоловіка доставили до відділку поліції. Неповнолітнього передали працівникам ювенальної превенції. Інспектори зателефонували його матері та повідомили місце знаходження дитини.

На нетверезого дебошира патрульні склали 3 адміністративні протоколи за дрібне хуліганство, злісну непокору працівникам поліції та появу у громадському місці в нетверезому стані. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

Попередня стаття

У понад десятьох дитсадках Тернополя є кліщі

Наступна стаття

У Тернополі чоловік заправив автівку “на халяву”

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.