Тернопільський Сірий демонстрував дотепність під час Нацвідбору на Євробачення (Відео)


Фото з відкритих джерел

“Гострим” жартом під час ефіру відомий шоумен з Тернополя Сергій Притула зустрічав учасників Національного відбору на цьогорічне Євробачення. Ведучий не оминув жодного із претендентів на конкурс. Шоумен жартував і над віком учасників, і над виступами колективів.

 

Перепало від Тернопільського Сірого навіть і суддям. Зокрема, переможниці Євробачення-2016 – Джамалі. Після виступу рок-гурту KOZAK SYSTEM співачка зізналася лідеру колективу Івану Леньо, що була в нього закохана. Після цього артист підійшов до вагітної зірки і вони поцілувалися. На інцидент відреагував Сергій Притула. “Насправді це трагічна історія… Джамала була закохана в Ваню, а Ваня – у трипільські розкопки”, – заявив ведучий. Відео – Телеканал СТБ.

Попередня стаття

Ви торкаєтесь струн душі, – Тіна Кароль про гурт з Тернополя (Відео)

Наступна стаття

Головне не їсти один одного, – тернополяни про піст (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.