У селі на Тернопільщині на дівчину накинувся вовк (Відео)


Жителів села Торське на Тернопільщині налякав вовк. Тварина бігала вулицями, стрибала жінкам на плечі та обнюхувала їхні сумки, – розповідають селяни. Водночас, більшість місцевих людей сіроманця не бачили і вважають його вигадкою, – йдеться у сюжеті ТСН.

Побачити вовка зблизька поталанило парі закоханих. Хлопець із дівчиною прогулювалися вулицями села, коли зустріли тварину. Сіроманець підбіг до них та вистрибнув Мар’яні на спину. Врятував кохану її хлопець Іван. Він відкинув тварину, вдаривши її рукою. Опісля вовк переслідував їх доти, допоки не зустрілись на шляху інші люди.

Жінки, які бачили тварину, кажуть, що вона була вгодована та велика. Люди почали припускати, що це вовк із приватного звіринця, який розташований за декілька кілометрів від села. Проте, там твердять, що їхня пара вовків нікуди не тікала, а з вольєра їх не випускали. До того ж, територія зоопарку огороджена високим парканом. Доглядальник тварин переконаний, що тварина, яка розгулювала селом, – зайда.

Мар’яна з Іваном все ж вирішили дізнатися звідки у селі взявся вовк і написали заяви до поліції про напад хижака.

Фото з відкритих джерел
Попередня стаття

У Тернополі чоловік заправив автівку “на халяву”

Наступна стаття

З дзвіниці тернопільської церкви намагався стрибнути чоловік

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.