З дзвіниці тернопільської церкви намагався стрибнути чоловік

У Тернополі на вулиці 15 Квітня чоловік намагався покінчити життя самогубством. Він піднявся на горище церкви “Всіх святих українського народу”, зачинився з середини та хотів стрибнути вниз.

Свідки повідомили у відповідні служби. На місце події направлено автодрабину та відділення АРЧ АРЗ. Рятувальники відчинили люк на дзвіницю. Опісля працівники поліції та родичі потенційного самогубці вмовили його не чинити задуманого. Чоловіка врятували. Повідомляє управління ДСНС України у Тернопільській області. 

Попередня стаття

У селі на Тернопільщині на дівчину накинувся вовк (Відео)

Наступна стаття

Понад 10 тисяч гривень віддала тернополянка за зняття порчі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.