Судді взялися за розгляд справи щодо законності позбавлення мандату «екс-свободівця» (Відео)


В січні цього року ТВК  позбавила мандатів депутатів міськради: Романа Навроцького, Ігоря Турського та Івана Сороколіта. Відповідне рішення виборча комісія прийняла у результаті “народної ініціативи” з відкликання депутатів, яких виключили з ВО «Свобода».

 

Роман Навроцький подав заяву до суду щодо оскарження постанови ТВК і визнання рішення про його відкликання – протиправним. За цим позовом сьогодні у Тернопільському окружному адміністративному суді відбулося підготовче засідання.

 

– Оскаржуємо те, що зараз фактично заведені нові депутати, процедура заведення їх в міську раду ще не закінчена. Ми пробуємо, сподіваюся і я глибоко переконана, що ми відновимо порушені права Романа Навроцького в статусі депутата Тернопільської міськради, – зазначила адвокат позивача Тетяна Семусь.

 

Екс-«свободівець» Роман Навроцький каже, що народна ініціатива, яка була проведена щодо його відкликання, є сфабрикованою. Твердить, має відео-докази, що підписи підроблені. Від суду чекає задоволення позивних вимог. Інакше звертатиметься в Львівський апеляційний адміністративний суд, вищий адміністративний  та при необхідності  – в європейський суд.

 

Коментувати справу відповідач, представник ТВК Віктор Дрозда не захотів.

 

Після майже трьох годин звірки матеріалів  суд вироку не прийняв. Наразі до справи залучаються інші сторони, збільшується обсяг позивних вимог, йде підготовка до виклику свідків. Наступне підготовче засідання відбуватиметься 21 березня.

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині після зіткнення з фурою загинув чоловік

Наступна стаття

У Тернополі встановлять 200 тисяч нових ліхтарів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.