Кременецького прокурора спіймали на хабарі у 2500 доларів

Співробітники Служби безпеки України спільно з Генеральною інспекцією Генеральної прокуратури України викрили на хабарі посадовця Кременецької місцевої прокуратури Тернопільської області.

 

Правоохоронці встановили, що прокурор вимагав у мешканця Кременецького району дві з половиною тисячі доларів США за непритягнення до кримінальної відповідальності за незаконне полювання. Співробітники спецслужби затримали зловмисника у робочому кабінеті після отримання ним усієї суми обіцяної «винагороди».

 

За матеріалами СБУ відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство, повідомляє Прес-центр СБ України.

Попередня стаття

Тернополяни за зручність, але розраховуватися за проїзд картками бояться (Відео)

Наступна стаття

Тернополянин став мільйонером за один день

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.