Тернополяни за зручність, але розраховуватися за проїзд картками бояться (Відео)


Оплачувати проїзд не лише готівкою чи електронним квитком, але й безконтактною банківською карткою  – така можливість з’явиться  у пасажирів тернопільського громадського транспорту.  В тестовому режимі ця функція запрацювала з 17 лютого. А вже з 22 лютого , після презентації роботи системи,  можливість оплати буде доступна для мешканців і гостей міста.

 

Проект реалізується майже у всіх містах України. І є велика вірогідність того,що  за кілька років фразу «передайте за проїзд» ми будемо чути дуже рідко.

Чи платитимуть тернополяни за проїзд  банківською карткою, – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР»

Попередня стаття

Молитва онлайн: священик з Тернопільщини благословляє через Instagram (Відео)

Наступна стаття

Кременецького прокурора спіймали на хабарі у 2500 доларів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.