Тернополянин став мільйонером за один день

Мешканець міста Чортків виграв у лотерею 1 000 000 гривень. Чоловік придбав доленосний білет №  0089904  та став 283-м мільйонером лотереї «Лото-Забава».

 

– «Лото-Забава» святкує появу 283-го мільйонера та вже четвертого щасливчика 2018 року.  Під час розіграшу 967-го тиражу гравець з м.Чортків завдяки «Лото-Забава» розбагатів на 1 000 000 гривень. Цього разу доленосний білет №  0089904  придбали у «ЛОТО маркеті», що розташований за адресою: вул. Шевченка, 13, м. Чортків, – повідомляють на сайті державної лотереї «М.С.Л.».

 

Переможця запрошують  стати почесним учасником закритого «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» та завітати до Києва, де на мільйонера та його супутника очікує незабутня персональна розважальна VIP-програма – «Два дні з життя мільйонера».

 

Попередня стаття

Кременецького прокурора спіймали на хабарі у 2500 доларів

Наступна стаття

У Ланівцях на сміттєзвалищі чоловік знайшов гранату

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.