Екс-депутата, якого підрізали в центрі, оперують (Фото)

У центрі міста по-обіді невідомі нанесли ножове поранення екс-депутату Тернопільської міської ради Ігорю Турському. Він якраз йшов за сином в школу.

 

– Ігоря Турського підрізали досить сильно. У центрі міста. Біля кафе “Лампа” (колишнє Ретро). Ігор йшов за сином в школу. Я був поряд з ним. Йшли зі “Скаварідки”, де були хвилин 15. Перед тим були в ГУНП (забирали відповіді на свої звернення. потім їх викладемо).

 Ми йшли разом. Підбігла істота з-заду, порнула з всієї сили стегно нови і побігла. Відразу взагалі не зрозуміли що відбулось. Свідки кажуть, що істота зашпорталась і планувала наносити удар по-іншому і промахнулась. Було кілька свідків цього всього. Кров ледь-ледь зупинив перехожий наклавши джгут. Добре що багато перехожих і знайомих зійшлось і почало допомагати.

Зараз Турський на операції (як я розумію – задіта аретрія), – написав Іван Сорокаліт На своїй сторінці в фейсбук.

 

На місце події працює знімальна група Першого інтернет-телебачення «МедіаТОР». Деталі читайте згодом.

 

Попередня стаття

На Кременеччині на польовій дорозі автомобіль застряг у снігу

Наступна стаття

Тернополяни, котрі живуть на першому поверсі в зоні ризику (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.