У Тернополі посеред білого дня стріляють по воронах

По дорозі на роботу тернополянка спочатку почула постріл, а згодом збоку впала мертва ворона. Кров птахи забруднила жінці куртку й пакет. Постріли лунають по вулиці Бродівська-Лук’яновича. Про випадок у Facebook написала Леся Хоростківська.

 

– Моя співробітниця йшла на роботу, по вул Бродівська-Лук’яновича, почула щось схоже на постріл, на руку потекла кров, а поруч впала ворона…. Прийшла, руки трусяться, куртка і пакет в крові….без слів.. 10 ранку, робочий день.. ходять діти….сьогодні це ворона…. а завтра?
Невідомо в якому стані проходило «полювання», – йдеться у повідомленні.

Опубліковано Lesya Khorostkivska Вівторок, 20 лютого 2018 р.

Попередня стаття

Чоловік погрожував підпалити всі банки у Тернополі (Відео)

Наступна стаття

На порятунок життя трьохрічного тернополянина збирають кошти

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.