Екс-заступника прокурора Кременецького району ув’язнили на 6 років

Фото з відкритих джерел

Колишній працівник прокуратури, який два роки тому спричинив ДТП, сидітиме у в’язниці. Екс-прокурор Кременецького районного суду, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, виїхав на зустрічну смугу і зіштовхнувся з іншим автомобілем. У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій зустрічної автівки помер у лікарні. Аварія трапилася ще у липні 2015 року у Кременці.

 

Прокуратура Тернопільської області провела досудове розслідування і підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч.2 ст.286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

 

Збаразький районний суд, погодившись із позицією прокурора, засудив винуватця ДТП до 6 років позбавлення волі із позбавленням права керувати транспортним засобом терміном на 3 роки. Також суд зобов’язав виплатити 550 тисяч гривень моральної шкоди дружині потерпілого та 60 тисяч гривень – братові загиблого. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області. 

Попередня стаття

«Без хороших саней, далеко не заїдеш», – спортсмен про враження з Олімпіади-2018 (Відео)

Наступна стаття

Напоготові. Військовослужбовці з Тернопільщини відпрацьовують стрілецькі вміння (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.