На Тернопільщині підприємця судитимуть за крадіжку державних коштів

У привласненні чужого майна, складанні та видачі підроблених офіційних документів обвинувачують приватного підприємця у Монастириському районі. Обвинувальний акт місцева прокуратура направила для розгляду до суду.

 

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, підприємець уклав із Висоцькою сільською радою договір про завершення будівництва Висоцької амбулаторії в селі Високе Монастириського району. На виконання умов вказаного договору, підприємець, аби збагатитися, умисно вніс неправдиві відомості до офіційних документів. А саме, в Акти приймання виконаних будівельних робіт. На підставі цього, затриманому із місцевого бюджету були незаконно перераховані  кошти. 

 

Розслідування завершено. Кримінальне провадження відкрили за ч. 2 ст. 358 та ч. 1 ст. 191 КК України. Затриманому загрожує до 5 років позбавлення волі. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області. 

 

Попередня стаття

Мільйони кристалів та зграї кажанів: вражаючі фото печери на Тернопільщині

Наступна стаття

Тернопільських водіїв закликають допомогти у пошуках нападників на екс-депутата

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.